Results 1 to 7 of 7

Thread: go back to 'refillanddeposit' if 3 or more platinum coins and 1 more.

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    67
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    go back to 'refillanddeposit' if 3 or more platinum coins and 1 more.

    Hi. I would like to make script, which will be going back to refillanddeposit waypoint if will be 3 or more platinum coins at my backpack.

    That's my script. Also I added "pcback = 3" at my setup. It's not working :]

    wait(500)
    if (itemcount("mana potion") <= mpleave) or (itemcount("strong health potion") <= shpleave) or (cap < capleave) or (itemcount("platinum coin") > pcback then
    gotolabel('Refillanddeposit')else
    dropflask()
    gotolabel('Tohunt')
    end

    I have 1 more problem.
    That's the end of my script on hunt.
    http://imageshack.us/photo/my-images...ssssssssi.jpg/

    Sometimes I am staying near "backtotown'', waypoint, which is up of my hunt place with full cap, manas and other.. I wasn't know why but now i know. Someone was using rope at me that's why.

    How to make the script to go back to the hunt place if everything will be ok? When just someone used rope at me?
    I just have to add the checker script, which will be says
    wait(500)
    dropflask()
    wait(500)
    if (itemcount("mana potion") <= mpleave) or (itemcount("strong health potion") <= shpleave) or (cap < capleave) then
    gotolabel('Backtotown')else
    gotolabel('Enterspot')
    end
    ?

    Or it will be different option for this?

  2. #2
    Normal User Balbek's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    554
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    84
    Rep Power
    6
    Thats the correction of the checking action.

    PHP Code:
    if (itemcount("mana potion") <= (mpleave)) or (itemcount("strong health potion") <= (shpleave)) or (cap < (capleave)) or (itemcount("platinum coin") >= (pcback)) 
    then
            gotolabel
    ("Refillanddeposit")
    else
            
    gotolabel("Tohunt")
    end 
    Considering the rope problem, you need to use an action that will go to label X if roped. First, you need to make a waypoint list that will go down the hole when roped. You can do it at the end of the script, then use the action:

    PHP Code:
    if (posz >= 11) and (wpt.id 027then
          gotolabel
    ("X")
    end 

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    67
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    if (posz >= 11) and (wpt.id < 027) then
    gotolabel("X")
    end


    why like this ? XD that's the script mean?

  4. #4
    Normal User Balbek's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    554
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    84
    Rep Power
    6
    yeah thats the script, wpt.id is based on your waypoint list

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    67
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    if (posz >= 11) and (wpt.id < 027) then
    gotolabel("X")
    end

    Whats the meaning of "posz" why 11 and why wpt id 27? Why label "X"?????

  6. #6
    Normal User Balbek's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    554
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    84
    Rep Power
    6
    posz is POSITION Z, wpt.id is waypoint id and its 027 because its based on your script as I said, the label you need to change according to your script..

  7. #7
    Normal User cat_salgado's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Mexico
    Posts
    181
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    31
    Rep Power
    5
    It is the ground level for example the main ground level its 7 then if you go 1 floor down its 8 but if you go one floor up it will be 6 check in the waypoints where you hunt there are 3 coordinates the last one is the z position if your floor level is 6 means that if someone ropes you you will be in the floor 7 so that action will check like "omg im in floor 7 and this is waypoint number 27 i shouldn't be here right now lets go to down using the hole" hope u understand what will that action do

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •