Results 1 to 9 of 9

Thread: Windosw 8

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Windosw 8

    does anyone know if this new version works at windows 8? thank u

  2. #2
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,482
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    It works but some guys had problems with their license.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    yeah bro! i tried to change my hardware ip because its 000 000 000 now! do u know something that i could do?

  4. #4
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    680
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    0
    ibot isn't, yet, supported to run on windows 8, that means while it might work most of the time chances are, one of theese days you'll start dying becuase the bot might not be 1000% secure on w8.

  5. #5
    Normal User Umpii's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Poland
    Posts
    53
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    82
    Rep Power
    5
    Waiting for update!

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    i saw some guys using Windows 8 and ibot worked there

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Here it is not working =S

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    69
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    i instal win 8 yester day i giv you info in 2-3 day testing


    edit: loloo i cant even run it it show id 000000000000000 .............. any fixx for it ??

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Its all working well now. Only Huds with some problems... Execute the bot as admin.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •