Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Rust Remover Action

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    178
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    6
    Rep Power
    0

    Rust Remover Action

    I wanted to ask if there is actually a rust remover action that works with version 1.1.4. I don't really want to use 1.1.5 yet since I've heard a lot of negative stuff about it.

  2. #2
    Normal User Balbek's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    554
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    84
    Rep Power
    6
    PHP Code:
    local trash = {"Scale Armor""Chain Armor""Brass Armor ""Plate Armor"}

    if 
    maround(5"Ghastly Dragon") == and (lootbodies == falsethen
        
    if itemcount(8896LootBP) > and itemcount(9016) > 0 then
            pausewalking
    (1000
            
    useitemon(90168896LootBP)
            
    pausewalking(0)
        
    end
        
    for kv in ipairs(trash) do
            if 
    itemcount(v) > 0 then
                        pausewalking
    (2000)
                  
    moveitems(v"all""ground"1)
                        
    wait(400,700)
                        
            
    end
        end
    end 
    that one worked, anyways 1.1.5 is fine

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    178
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    6
    Rep Power
    0
    Doesn't work. Same deal like with the other hotkey the script uses - it uses the rust remover but doesnt se it on the armors.

  4. #4
    Normal User Pukielos's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Poland
    Posts
    506
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    57
    Rep Power
    6
    PHP Code:
    local CONSIDER_COMMON true
    local BACKPACK_NAME 
    "green Backpack"
    local DROP_TRASH false
    local TRASH_ITEMS 
    = {'chain armor''scale armor''brass armor''plate legs'}
     
    --[[ 
    ENGINE ]]
    local SCRIPT_INFO "Name: Unrust Items/nVersion: 1.0.0/nAuthor: Ropiderz"
    local RUSTY_ITEMS
    if (CONSIDER_COMMON == truethen
        RUSTY_ITEMS 
    = {88958896889788988899}
    else
        
    RUSTY_ITEMS = {8895889688988899}
    end
    if (maround(2false) == 0then
        
    for i,j in ipairs(RUSTY_ITEMS) do
            if (
    itemcount(j) > and itemcount(9016) > 0then
                useitemon
    (9016jbackpackName)
                
    wait(2000)
            
    end
        end
        
    if (DROP_TRASH == truethen
            
    for i,j in ipairs(TRASH_ITEMS) do
                if (
    itemcount(j) > 0then
                    dropitems
    (j)
                    
    wait(10001200)
                
    end
            end
        end
    end 
    when I use 2x true, this action doesn't work, therefore use extra action to drop trash

    PHP Code:
    dropitems(3357335933773358
    Last edited by Pukielos; 12-05-2012 at 05:40 PM.
    Sold 366 MS with Feru hat to jonathanjj

    My project
    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...roject-Non-pvp

  5. #5
    Normal User Balbek's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    554
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    84
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by priitpa View Post
    Doesn't work. Same deal like with the other hotkey the script uses - it uses the rust remover but doesnt se it on the armors.
    because it will only use if the rusty is in LootBP - if you havent defined such variable, it wont work

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    178
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    6
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Balbek View Post
    because it will only use if the rusty is in LootBP - if you havent defined such variable, it wont work
    I changed the variable LootBP according to my own setup.

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Poland, Zambrˇw
    Posts
    88
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    0
    PHP Code:
    local items = {'chain armor''scale armor''brass armor''plate armor''plate legs''brass legs'}
    local rusty = {8895889688988899}


    if 
    UseRusty then
    if (maround(5) == 0) and (mppc 85then
        
    for i,j in ipairs(rusty) do
            if 
    itemcount(j) > and itemcount("flask of rust remover") > 0 then
                        pausewalking
    (2000)
                
    useitemon("flask of rust remover",j,LootBPname)
    useitemon("flask of rust remover",j,LootBPname)
                
    wait(750)
                        
            
    end
        end

        
    for _v in ipairs(items) do
            if 
    itemcount(v) > 0 then
                moveitems
    (vLootBPname'ground'1)
                
    wait(10002000)
                break
            
    end
        end
    end
    end 

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    local trash = {"Scale Armor", "Chain Armor", "Brass Armor ", "Plate Armor"}

    if maround(5, "Ghastly Dragon") == 0 and (lootbodies == false) then
    if itemcount(8896, LootBP) > 0 and itemcount(9016) > 0 then
    pausewalking(1000)
    useitemon(9016, 8896, LootBP)
    pausewalking(0)
    end
    for k, v in ipairs(trash) do
    if itemcount(v) > 0 then
    pausewalking(2000)
    moveitems(v, "all", "ground", 1)
    wait(400,700)

    end
    end
    end

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    160
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    You got rusty flask with cross?

  10. #10
    iBot User
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Poland
    Posts
    76
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    Code:
    local items = {'chain armor', 'scale armor', 'brass armor', 'plate armor', 'plate legs', 'brass legs'} 
    local rusty = {8895, 8896, 8898, 8899} 
    
    
    if UseRusty then 
    if (maround(5) == 0) and (mppc > 85) then 
        for i,j in ipairs(rusty) do 
            if itemcount(j) > 0 and itemcount("flask of rust remover") > 0 then 
                        pausewalking(2000) 
                useitemon("flask of rust remover",j,LootBPname) 
    useitemon("flask of rust remover",j,LootBPname) 
                wait(750) 
                         
            end 
        end 
    
        for _, v in ipairs(items) do 
            if itemcount(v) > 0 then 
                moveitems(v, LootBPname, 'ground', 1) 
                wait(1000, 2000) 
                break 
            end 
        end 
    end 
    end
    and add
    Code:
    UseRusty = true
    in setup.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •