Results 1 to 4 of 4

Thread: Screenshot when Advance.

  1. #1
    Normal User J0ker's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    74
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    22
    Rep Power
    5

    Screenshot when Advance.

    Can someone help me with this?
    I found a script on the forum, i put it on hotkey and went to bed, but when i woke up it didn't take a picture.
    I got 2 screens so tibia is always showing on one of them.

    Please help!

  2. #2
    iBot User HiSzZpAn's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Chotěboř
    Posts
    1,315
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    11 Post(s)
    Reputation
    139
    Rep Power
    8
    The same problem here...
    http://www.tibiaibot.com/forum/image.php?u=25307&type=sigpic&dateline=1357845038

  3. #3
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    955 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    Try make it via 'Alerts'

    Go to 'Alerts > Message > Advanced > FlashClient, "yes", Screenshot, "yes" might help you.

  4. #4
    iBot User HiSzZpAn's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Chotěboř
    Posts
    1,315
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    11 Post(s)
    Reputation
    139
    Rep Power
    8
    Thanks Eli, bot still nothing :|
    http://www.tibiaibot.com/forum/image.php?u=25307&type=sigpic&dateline=1357845038

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •