Results 1 to 3 of 3

Thread: Slow Walking

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Slow Walking

    Hello everybody,

    i've got following problem:

    Im currently botting 2 characters. On the first Client I always open the Knight, which actually works quite nice. When I open another client to bot a Mage it doesn't work that good. Everything is quite fast, but the walking is way slower then it is on the Knight.

    The CPU Usage is on 20% only and the first Client with the Knight doesn't have any problems at all. I've put the Mage Hotkey on STRG + F... so I won't have to change hotkey's everytime. Could this actually be the problem?

    Kind regards,
    Aq

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Anybody has a idea?

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    319
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    12 Post(s)
    Reputation
    33
    Rep Power
    5
    idk if this is the problem but, why u dont try this way for hotkeys.
    i use 7 clients at the same time and every is going normal :&

    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...or-each-client!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •