Results 1 to 3 of 3

Thread: Looots of lines in debug

  1. #1
    Normal User eXotaur's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Looots of lines in debug

    I keep getting these debugs all the time, what do they mean?

    9:51 PM : CaveBot:Input:FindItemLocal - System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
    at AhQ=.SBY=.wBY=(String xBY=, String xRY=, Boolean xhY=, Int32 xxY=)

    9:51 PM : LUA:CaveBotAction - LuaInterface.LuaScriptException: [string "chunk"]:1: attempt to compare number with nil

    The cavebot one keeps coming all the time, the LUA one just showed up one time.

  2. #2
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    no idea.

    would need to see the script you're using and would need to see when/how offten it oocurs

    you probably spelled an item name wrong or used an item that doesnt resolve.

  3. #3
    Normal User eXotaur's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by pink_panther View Post
    no idea.

    would need to see the script you're using and would need to see when/how offten it oocurs

    you probably spelled an item name wrong or used an item that doesnt resolve.
    Yes, suddenly my exp/h counter stopped working too.
    Can you PM me your email? I'll send it. Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •