Results 1 to 8 of 8

Thread: Wrong tibia version?

  1. #1
    Normal User serialbob's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Goroma depot
    Posts
    183
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5

    Angry Wrong tibia version?

    Forget about it im noob thats all
    Last edited by serialbob; 12-12-2012 at 05:45 PM.

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    because the new ibot wasnt released yet? use your brain and stop post fkn retard posts.

  3. #3
    Normal User serialbob's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Goroma depot
    Posts
    183
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    AND...
    Yes i downloaded 1.1.5
    Yes i have the bran new tibia version and im able to login.
    idkwtf

  4. #4
    Normal User serialbob's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Goroma depot
    Posts
    183
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    soder ... you are kind of a retard if you think i used my old ibot version to run with the new client ?

  5. #5
    Normal User k1kilian's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    the version 1.1.5 is old. You have to wait for the update... Be polite...

  6. #6
    Normal User k1kilian's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by serialbob View Post
    soder ... you are kind of a retard if you think i used my old ibot version to run with the new client ?
    for sure you used an old version because there wasn't a new one... lol...

  7. #7
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    The newest ibot is 1.1.6 not 1.1.5

    Its not even released yet, just be patience. It will be any minute now

  8. #8
    Normal User serialbob's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Goroma depot
    Posts
    183
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    AHahha sorry guys its becaust i see that on tibiaibot version 1.1.4 and when i go into news it was 1.1.5 haha thats why i think that was the new version

    HAHaAH sorry soder

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •