Results 1 to 5 of 5

Thread: NeoMc not working anymor?

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    312
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5

    NeoMc not working anymor?

    anymore*
    lulz, not for me what could it be? downloaded it again using windows xp
    not for me, any alternatives?
    Last edited by Ithrix; 12-12-2012 at 08:50 PM.

  2. #2
    iBot User PabloGura's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    164
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    11 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    work perfect.

  3. #3
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    It's working, you can find a link in my thread, exectly in usefull things section

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Doesn't work for me either, had it since forever.. I tried running it as an administrator, shutting down my firewall.. I tried everything, why the hell doesn't it work?? :P

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    312
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    its works after i reboot my comp

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •