Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Looting problem

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Looting problem

    Hello guys, i'm new to this bot, just got it yesterday (so please don't flame me? :P) and i got a problem looting... when i activate "Looting: yes" the character goes around, kills one monster he walks on the body and he doesn't open it... i was wondering if one of you people could let me know what i'm doing wrong cause i don't get it... (pd, just found out that when he DOESN'T step on the monster, he actually loots it, or so it seems)

    Also, could it had anything to do with the scrlpt that says "requires" sirmate 's Library and me not using it?... i'm really not familiarized with this whole .LUA files, can anybody tell me what exactly do they do, and where do i "insert" them in my bot?

    P.D: Can anybody tell me where i can see the forum rules so i can understand why i was beeing blocked of saying scrlpt in this thread? Ty very much

    Thanks, and sorry for beeing such a newbie about this

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    178
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    24
    Rep Power
    5
    Try download this and put in library folder http://www.tibiaibot.com/forum/showt...Library-v1-1-1

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I did, but it doesn't change a thing... do i gotta do something extra to "activate" it perhaps?

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quickest way i could thing of, so it wouldn't be anoying, was to rename the standard.lua to standard.bak and the sirmates one for standard.lua, closed and oppened bot, still no changes...

  5. #5
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Are you able to see green text in serverlog? (example: Loot of a Rat: 10 gp)

  6. #6
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by ChurroMcfill View Post
    Hello guys, i'm new to this bot, just got it yesterday (so please don't flame me? :P) and i got a problem looting... when i activate "Looting: yes" the character goes around, kills one monster he walks on the body and he doesn't open it... i was wondering if one of you people could let me know what i'm doing wrong cause i don't get it... (pd, just found out that when he DOESN'T step on the monster, he actually loots it, or so it seems)

    Also, could it had anything to do with the scrlpt that says "requires" sirmate 's Library and me not using it?... i'm really not familiarized with this whole .LUA files, can anybody tell me what exactly do they do, and where do i "insert" them in my bot?

    P.D: Can anybody tell me where i can see the forum rules so i can understand why i was beeing blocked of saying scrlpt in this thread? Ty very much

    Thanks, and sorry for beeing such a newbie about this
    You need to turn on all console events

    you need to turn on tibia classic control and delete minimap icons

    You are not allowed to say "script" until you have 10 posts.

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Yes, i was able to see console msges bug

    Panther, it was the tibia clasic controls thingy... i didnt know i had to have that xD... thanks a lot , thanks for explaining to me the scrlpt deal too

    1 Last questions for now, is there any way to delete all minimap icons all at once or do i gotta do it manually? Thanks a lot for your answers

  8. #8
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    You can delete one of the files on your tibia folder. I don't remember which one.

  9. #9
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    955 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10

  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Thanks a lot you guys!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •