Results 1 to 8 of 8

Thread: NeoMC not working.. HELP

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    NeoMC not working.. HELP

    Could someone help me with this? I tried running it as an administrator(even though I never used to), tried shutting down my firewall etc etc. Any suggestions would be really helpful!

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Finland
    Posts
    124
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    Are you running all of them in admin bot, tibia and mc?
    Check out my free scripts: Here

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Yeah, all of the above :/

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Finland
    Posts
    124
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    But wheres ur problem is it that u cant open many tibias or what? And if you dont know how to use it properly just open them in start as many as you want tibias then start tibias and shut them down.
    Check out my free scripts: Here

  5. #5
    Normal User Sahar's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,018
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    7
    Restart your PC and it will work, it happened to me sometimes too. That's all, just restart and it will be fixed.

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Thanks man, that worked! Appreciate it

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Finland
    Posts
    124
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    The basic rule is if something doesn't work restart your computer if it doesn't work after that come ask for help.
    Check out my free scripts: Here

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    101
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    i havent run anything on admin since i can remember lol and it always work as its suppose to i still dont know the reason why run on admin

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •