Results 1 to 4 of 4

Thread: Player attack alarm / flash didn't work, died.

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    176
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0

    Player attack alarm / flash didn't work, died.

    Player attack alarm / flash didn't work, died while I was at the computer playing on another client.

    Sweet

  2. #2
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Hilarious.

    PHP Code:
    if underattack("p"then playsound("alert.wav"flashclient() end 
    Try that.

    Not sure if i need to say this, but make sure the sound on your computer is actualy working. If you are using windows 7, open up the sound mixer and make sure just iBot hasn't been set to low volume or mute as well.

    could even add focusclient() to bring it to the front.

    Also keep in mind that each alart needs to be set to enabled, AS WELL as the Alarm settings in general.
    Last edited by pink_panther; 12-13-2012 at 07:45 PM.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Was alarm activated?

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    176
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    Yep! Ill try ty

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •