Results 1 to 6 of 6

Thread: help with rusty and ice cube

  1. #1
    iBot User Salahadi235's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    139
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5

    help with rusty and ice cube

    Can someone give me an action for use flask of rusty removal on rusty item and use ob knife on ice cube.
    i found this one but i dont know whats wrong:
    PHP Code:
    local items = {'chain armor''scale armor''brass armor''plate armor''plate legs''brass legs'}
    local rusty = {8895889688988899}


    if 
    UseRusty then
    if maround(5) == 0 then
        
    for i,j in ipairs(rusty) do
            if 
    itemcount(j) > and itemcount("flask of rust remover") > 0 then
                useitemon
    ("flask of rust remover",j,lootBP)
                
    wait(2000)
            
    end
        end

        
    for _v in ipairs(items) do
            if 
    itemcount(v) > 0 then
                moveitems
    (vlootBP'ground'1)
                
    wait(10002000)
                break
            
    end
        end
    end
    end 

  2. #2
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    you need a bool defined for UseRusty

  3. #3
    iBot User Salahadi235's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    139
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by pink_panther View Post
    you need a bool defined for UseRusty
    i dont understand, my translator can not translate that word "bool"

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    319
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    12 Post(s)
    Reputation
    33
    Rep Power
    5
    i think he is talking aboud bolean idk but i remember something from school are used to declare variables that store values​​, true and false, but idk what he is saying :/

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    PHP Code:
    UseRusty true 
    in setup

    Bool means boolean which is a true/false variable.

  6. #6
    iBot User Salahadi235's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    139
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by soder View Post
    PHP Code:
    userusty true 
    in setup

    bool means boolean which is a true/false variable.
    at last!!!! It is work ))))))))))))))))))))))))))))))))))

    love you guys :d

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •