Results 1 to 6 of 6

Thread: Use Exori ico/hur when player on screen

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Use Exori ico/hur when player on screen

    As the title says. How to make it?

    Thanks guys _/

  2. #2
    Normal User Balbek's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    554
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    84
    Rep Power
    6
    PHP Code:
    if (paround(7true) >= 1then
             
    if (target.id ~= 0) and (target.dist == 1then
                      
    if     (cancast("exori ico")) and (mp >= 35then
                                       cast
    ("exori ico")
                                       
    wait(300,600)
                      elseif (
    cancast("exori hur")) and (mp >= 40then
                                       cast
    ("exori hur")
                                       
    wait(300,600)
                      
    end
             end
    end 

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Thank you, works perfectly!

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Sorry for bumping this but I want a script that only makes Exori Hur if player is on screen. I tried modifying that one but I failed miserably

  5. #5
    Normal User Balbek's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    554
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    84
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Childomine View Post
    Sorry for bumping this but I want a script that only makes Exori Hur if player is on screen. I tried modifying that one but I failed miserably
    thats exactly what it does o_O, though it it also casts if player is floor above or below, if you dont want to consider floors then just change "true" to "false"

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Ya no idea what the heck I was thinking hah. Allthough now the bot refuses to cast exori hur I suppose I need to restart it, will try it when I change char

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •