Results 1 to 6 of 6

Thread: Reconnect problem.

  1. #1
    Normal User detekz's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Reconnect problem.

    Is there anyone having problem with reconnect? i have two different types of reconnect, but both of them are not working properly

    If you have any reconnect that you can share and its working, please help me out ;d

    Thanks,
    Detekz

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Here is support in Portuguese... Post in English are, but:

    Este é o melhor reconect que eu ja vi no forum:

    --[RECONECT]--
    --Set true or false for reopen Backpacks
    ReopenBackpack = false

    --Configure here the name of Backpacks
    --Configure aki o nome das Backpacks
    local Mainbp = 'Backpack'
    local Lootbp = 'Backpack'
    local Goldbp = 'Backpack'

    --Configure here account, password and name of the character
    --Configura aki o seuaccount, senha e nome do char
    ACCname = "COLOCA A ACC AQUI"
    PASSWORD = "COLOCA O PASSWORD AQUI"
    CHARACTERNAME = "NOME DO CHAR"

    --dont change below

    local accounts =
    {
    {acc = ACCname, pass = PASSWORD, name = CHARACTERNAME}
    }
    local serversavetime = {from = '8:10', to = '8:30'}
    serversavetime = {from = tosec(serversavetime.from), to = tosec(serversavetime.to)}
    local randdelay = {min = 0, max = 300}
    local startlabel = ''
    local curchar = 1

    --dont change things below

    local randomdelay = math.random(randdelay.min, randdelay.max)
    if not connected then
    setcavebot('off')
    local curtime = tosec(time())
    if curtime < serversavetime.from or curtime > serversavetime.to+randomdelay then
    connect(accounts[curchar].acc, accounts[curchar].pass, accounts[curchar].name)
    wait(3000,4000)
    updateworld()
    if connected then
    if startlabel ~= '' then
    gotolabel(startlabel)
    if ReopenBackpack == true then
    wait(2000) openitem(MainBP, "back") wait(1000) openitem(LootBP, MainBP, true) wait(1000) resizewindows() wait(1000) openitem(GoldBP, MainBP, true) wait(1000) resizewindows() wait(1000) setcavebot("on") wait(300) settargeting("on") wait(300) setlooting("on")
    end
    end
    setcavebot('on')
    end
    end
    end

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    |Eu tenho qe colocar na Actions ???

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Location
    BRASIL
    Posts
    390
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    54 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Tannous View Post
    |Eu tenho qe colocar na Actions ???
    sim isso e uma action !


    vendo 300k em amera R$4,00 - mande pm

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    vllws, funcionando perfect aki !

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by lucasdc View Post
    Here is support in Portuguese... Post in English are, but:

    Este é o melhor reconect que eu ja vi no forum:
    Como no meu script não tenho LootBP, eu tiro a linha "openitem(LootBP, MainBP, true) wait(1000) resizewindows() wait(1000)" ?

    Até mais galera.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •