Results 1 to 4 of 4

Thread: Didn't receive Premium days

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5

    Didn't receive Premium days

    Hi everyone,

    As you can see, im posting from premium account, but this is not for me.

    A friend bought premium days like 20 days ago and he tried sending messages to every single mail he could, including the dealer and billing@tibiaibot.com. Despite of that, he havent received any answer and haven't been able to log or use his days. He checked his credit card information and it the payment appears there are already done. He also gave me his account info to try helping him but i couldnt find anything on the forum that helps neither post on his account because i can't see the forum using his credentials.

    Sorry if this is not the correct section but i have no idea where to do it and he didnt receive any answer from billing@tibiaibot.com in 20 days...

    Thanks for your attention,

    Regards.

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Tried to download iBot and login?


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    955 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    You're already premium user, try to download bot and log in like blakw said

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5
    Thanks the problem was solved :P Just for the records, ofc i have tried downloading and loging in. And Eli, thanks for trying to help but you clearly didnt read the post at all loooooool

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •