Results 1 to 4 of 4

Thread: problem with libraries

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    0

    problem with libraries

    everything was working fine, until i opened the STANDARD.LUA and SIRMATE'S LIBRARY with my "notebook" . when i did it, windows automatically convert these files to "notebook files" so the bot doesnt read the actions. i tried to re install it but it's still not working. can anyone help me?

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    517
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    7
    format c:\ xDDDDDDD

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    0
    its solved by ropiderz

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    517
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    7
    I was joking ofc

    Quote Originally Posted by AlexGallagher View Post
    its solved by ropiderz
    And nice to hear that, you can post how you do it beacuse someone else maybe will need that too.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •