Results 1 to 5 of 5

Thread: Waypoints get stuck won't read next line

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    331
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    28
    Rep Power
    0

    Waypoints get stuck won't read next line

    Hi, I am botting my 150 EK on killer caimans, using Edi's script. I've been using that script for about a week now and its been perfect. However, today when I started botting my 320 EK , the other EK's bot bugged, the waypoints wouldn't move down in order even though everything is enabled. I have not changed anything and I know it simply sounds weird but it just started randomly.

    Does anyone know what to do? Alredy reset .lua files, reinstalled ibot etc. My other EK can bot, however the low lvl char can't bot since it wont read the next line. Worth to mention is that I have tried different scripts and it still doesn't work, it seems to be a problem with only the character itself all of a sudden.

    Same problem as this : Link 1
    and this one : Link 2

    neither one had an answer in the thread so I made a new one.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    331
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    28
    Rep Power
    0
    Need to get a solution for this = bump.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    331
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    28
    Rep Power
    0
    Nobody that knows what to do?

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Code:
    -[Walking change]-
    if (pzone) then
    	setsettings("Settings\\Cavebot\\Pathfinding\\WalkingMethod", "Arrow Keys")
    else
    	setsettings("Settings\\Cavebot\\Pathfinding\\WalkingMethod", "Map Clicks")
    end

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    BUMP I have the same problem and my friend has aswell when using the same script, can please someone help.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •