Results 1 to 8 of 8

Thread: Hardware Id

  1. #1
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9

    Hardware Id

    Hello, I am using IBot for long long time, for 3 days everytime I turn my compuer off Ibot saying my Hardware ID changed, but I have still the same ID, anyone knows how to solve that problem? I know I can unlock that here: http://tibiaibot.com/contact/reset-hardware-id.php but its annoying to doing that everyday when I am turn on my comp

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    im having the same prob. here

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    either do i

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I have the same problem. I'm useing windows 8.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    I've also got the same problem, I got a new computer for chrismas, and changed my hardware ID to this computer, and now it says it changed, but i can't reset if because 7 days have pasted..

  6. #6

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    I have a dynamic IP which is changing every day and every day I ask for new hardware id?

  7. #7
    Normal User kozik7's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    146
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by jabolek123 View Post
    I have a dynamic IP which is changing every day and every day I ask for new hardware id?
    hardware id is not ip...

    you have one id for one computer. You can restart your id (change computer) one time per week.

  8. #8

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    i change yestarday and today log on ibot and I have to change again

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •