Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: When bot falls in hole

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    198
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5

    When bot falls in hole

    Can someone help me with the below action please :

    I want to try a script for gs island and I need an action if the bot falls in one of holes there please.

    thank you,

  2. #2
    Normal User mistgun's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    333
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    41
    Rep Power
    5
    maybe create some special areas?

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    198
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    Special areas that says that the bot does not go there or? I am not really a pro of special areas

  4. #4
    Normal User Awskar's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    svärje
    Posts
    371
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5
    special areas doesn't work proper (not for me).. So you could go down in every hole / if the holes are at the same "level" just go down, add ROPE on the rope sqm, then, the WPTs will jsut "scroll" until u find the rope sqm

  5. #5
    Normal User Balbek's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    554
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    84
    Rep Power
    6
    You didn't explain what you want the bot to do if it faills into the hole. Want it to rope you up? To play an alert?

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    198
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    Sorry if I wasn't enought clear, yes I want it to rope it up and continue hunting, I am sure that some actions are needed but dunno which ones

  7. #7
    Normal User eng.mahmoud's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    7
    Rep Power
    0
    in the waypoint which the char falls near
    go down the hole and add waypoint to rope in the hole sqm then
    after some waypoint add waypoint action :
    Code:
    if not islocation() then
    gotolabel("w021")
    end
    like this :
    Click image for larger version. 

Name:	rope.jpg 
Views:	43 
Size:	60.5 KB 
ID:	12408

  8. #8
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Just add a wpt to rope up in the hunt loop and add a 3x3 special area around the pitfall

  9. #9
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    198
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    Ok thanks guys, I'll try that on hydras island when I got time.

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    0
    if posz >= 8 then
    for i=-7, 7 do
    for j=-5, 5 do
    if table.find({386, 421, 7762, 12202}, toptileitem(posx+i, posy+j, posz)) then
    pausewalking(1000)
    useitemon(3003, posx+i, posy+j, posz)
    wait(1000, 1200)
    end
    end
    end
    end


    try this, it will use rope every time you fall in a hole.


    credits to ropiderz

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •