Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Ibot problems..

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Ibot problems..

    So I've been having this problem these past couple of days. My char would be botting and after like 20-30 minutes of hunting my iBot turns off Cavebotting and it just stands there until I get kicked for being afk too long. At first I thought it was my internet but then noticed it wasn't. It's not my scripts because I haven't touched them. It happens with all my scripts and chars. My friends said it could be the new alerts but I disabled them all and it still happens. Please help.

    thanks

  2. #2
    Premium User zezaway's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Brasil
    Posts
    300
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    45
    Rep Power
    5
    Sorry for my comment, i dont know how to solve the problem..

    you said that is on a lot of scripts and chars, try to disable mas res allert in the alerts, Menssage>HealCreature something like that!
    Last edited by zezaway; 01-24-2013 at 10:12 PM.

    Check my free scripts thread!

  3. #3
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    where do you get kicked, the same place?

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    No, I don't get kicked in the same place. It happens randomly.
    -----
    BTW I'm the one who wrote the post, my friend posted it for me.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I already disabled the alerts and I still have this problem.

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    happen in the same spot with me

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    please help this is really annoying and I haven't been able to bot at all.

  8. #8
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Double click your script file and copy your alerts. then paste here.

    Should look like this:

    HTML Code:
      <Alerts>
        <Player>
          <OnScreen>
            <PlaySound>yes</PlaySound>
            <FlashClient>yes</FlashClient>
            <PauseBot>no</PauseBot>
            <Disconnect>no</Disconnect>
            <SafeList>Sepon Neno;Zath Thork;Rey Thor;Sombrah;Flaya Dran</SafeList>
          </OnScreen>
          <Attacking>
            <PlaySound>yes</PlaySound>
            <FlashClient>yes</FlashClient>
            <PauseBot>no</PauseBot>
            <Disconnect>no</Disconnect>
            <SafeList>null</SafeList>
          </Attacking>
          <GMOnScreen>
            <PlaySound>yes</PlaySound>
            <FlashClient>yes</FlashClient>
            <PauseBot>yes</PauseBot>
            <Disconnect>no</Disconnect>
          </GMOnScreen>
        </Player>
        <Creature />
        <Item />
        <Message>
          <PrivateMessage>
            <PlaySound>no</PlaySound>
            <FlashClient>yes</FlashClient>
            <PauseBot>no</PauseBot>
            <Disconnect>no</Disconnect>
            <SafeList>null</SafeList>
          </PrivateMessage>
          <Advanced>
            <PlaySound>no</PlaySound>
            <FlashClient>yes</FlashClient>
            <PauseBot>no</PauseBot>
            <Disconnect>no</Disconnect>
            <Screenshot>yes</Screenshot>
          </Advanced>
          <Raid>
            <PlaySound>no</PlaySound>
            <FlashClient>yes</FlashClient>
            <PauseBot>no</PauseBot>
            <Disconnect>no</Disconnect>
            <Warnings>All</Warnings>
          </Raid>
          <SafeBank>
            <PlaySound>yes</PlaySound>
            <FlashClient>yes</FlashClient>
            <PauseBot>yes</PauseBot>
            <CloseTibia>no</CloseTibia>
            <Disconnect>yes</Disconnect>
          </SafeBank>
          <HealCreature>
            <PlaySound>yes</PlaySound>
            <FlashClient>yes</FlashClient>
            <PauseBot>no</PauseBot>
            <CloseTibia>no</CloseTibia>
            <Disconnect>no</Disconnect>
            <Screenshot>no</Screenshot>
          </HealCreature>
          <YourAttack>
            <PlaySound>yes</PlaySound>
            <FlashClient>yes</FlashClient>
            <PauseBot>no</PauseBot>
            <CloseTibia>no</CloseTibia>
            <Disconnect>no</Disconnect>
            <Screenshot>no</Screenshot>
            <SafeList>null</SafeList>
          </YourAttack>
          <Unjust>
            <PlaySound>yes</PlaySound>
            <FlashClient>yes</FlashClient>
            <PauseBot>no</PauseBot>
            <CloseTibia>no</CloseTibia>
            <Disconnect>yes</Disconnect>
          </Unjust>
        </Message>
        <Capacity>
          <Value>100</Value>
          <PlaySound>no</PlaySound>
          <FlashClient>no</FlashClient>
          <PauseBot>no</PauseBot>
          <Disconnect>no</Disconnect>
        </Capacity>
        <StandTime>
          <Value>600000</Value>
          <PlaySound>yes</PlaySound>
          <FlashClient>no</FlashClient>
          <PauseBot>no</PauseBot>
          <Disconnect>no</Disconnect>
        </StandTime>
        <Stamina>
          <Value>840</Value>
          <PlaySound>yes</PlaySound>
          <FlashClient>yes</FlashClient>
          <PauseBot>no</PauseBot>
          <CloseTibia>no</CloseTibia>
          <Disconnect>yes</Disconnect>
        </Stamina>
        <Disconnect>
          <PlaySound>yes</PlaySound>
          <FlashClient>yes</FlashClient>
          <PauseBot>no</PauseBot>
        </Disconnect>
        <Enabled>yes</Enabled>
      </Alerts>

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5




    no
    no
    no
    no
    BlakW


    yes
    yes
    no
    no
    BlakW


    yes
    yes
    yes
    no






    yes
    yes
    no
    no
    BlakW


    no
    no
    no
    no
    yes


    no
    no
    no
    no
    All


    yes
    yes
    yes
    no
    yes


    yes
    yes
    yes
    no
    yes
    no


    yes
    yes
    yes
    no
    yes
    no
    null


    yes
    yes
    yes
    no
    yes



    100
    no
    no
    no
    no


    450000
    yes
    yes
    no
    no


    841
    yes
    yes
    yes
    no
    yes


    yes
    yes
    yes

    yes



    When I turn my script on I turn off all the alarms except player attack and disconnected
    Last edited by joaqqq; 01-25-2013 at 12:02 AM.

  10. #10
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Jamales View Post
    So I've been having this problem these past couple of days. My char would be botting and after like 20-30 minutes of hunting my iBot turns off Cavebotting and it just stands there until I get kicked for being afk too long. At first I thought it was my internet but then noticed it wasn't. It's not my scripts because I haven't touched them. It happens with all my scripts and chars. My friends said it could be the new alerts but I disabled them all and it still happens. Please help.

    thanks

    Do you're playing on laptop? if so then take care about power save settings.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •