Results 1 to 6 of 6

Thread: Alert/Sound Problem

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Exclamation Alert/Sound Problem

    Hi, i'm having a problem with the sound, it doesn't play nothing.
    i already checked million times and is all enables, opening as admin and when i turn "flash client" on, it flashes, only the sound still not working.
    I also check the folder sith the sounds and all of them are there, and if i play by media player they work.
    I searched posts here but i didnt found any solution, i just found a lot of people with same problem as me.
    Hope someone can help.
    Thanks.

  2. #2
    iBot User gustavorique3's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Hello man, I have the same problem, if u found anything, post here the solution please. Thanks!
    Be truth.

    Gusta~

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I'm facing this problem and I searched already the whole forum and couldn't find any sucessful solution. Goddamnit! =[

  4. #4
    Normal User tobbzn's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    448
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    33
    Rep Power
    5
    try to reinstall the bot and try again!

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I reinstalled the Ibot, reinstalled Tibia, tried to open with compatibility with XP SP2/SP3, as admin... I tried everything I could imagine and nothing worked. I'm kinda desesperated coz I bot on two dif servers where I'm actually fighting wars and it's so fucking dangerous to go even semi-afk (shower, breakfast, for exemple) coz i can get killed in 10 min if lured. =[[[[[

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    what operation system are you using Rafael?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •