Results 1 to 5 of 5

Thread: If trapped kill monsters

  1. #1
    Normal User AnAnAs's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Poland
    Posts
    77
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0

    If trapped kill monsters

    Hey I search action if character trapped than character kill monsters(Lancer Beetle,Centipede,Mutated Rat)
    Last edited by AnAnAs; 01-31-2013 at 05:28 PM.

  2. #2
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,482
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    Did you try to add "All" in targeting and set it to kill only if trapped, or must be an action?

  3. #3
    Normal User kozik7's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    146
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    you can add in targeting monsters and set "only if trapped" or do what said Gryllz

  4. #4
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    817
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Add the name All (will consider all other monsters that are not already listed) to Targeting > Monsters and enable OnlyIfTrapped.

    Edit: there are uber fast posters xD


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  5. #5
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Nonono, what you should do... is add "All" to targeting, and then set it to kill only if trapped



    Serious note though.... I use this option for most of my scripts, just in case, then noted whilst botting Frost Dragons in Okolnir for several months, I'd killed about 200-300 Huskies..... cost be a bit over 100k to use the sleds again. >.<

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •