Results 1 to 7 of 7

Thread: Steal ring

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    83
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    15 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5

    Steal ring

    Need Action (waypotin) to use Stealth ring in X waypoint.

    And other to move this Ring to backpack in X waypoint too.


    Anyone know how to do it?
    Last edited by knght; 02-05-2013 at 12:10 PM.

  2. #2
    Normal User The_3rM's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    whats a "Steal ring"?

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    83
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    15 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    ups stealth*

    Sorry

  4. #4
    Normal User The_3rM's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    PHP Code:
    moveitems("stealth ring","all","ring",1
    put it in an action wpt

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    83
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    15 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    and... to move it from the "ring" to "backpack"?
    Last edited by knght; 02-05-2013 at 12:37 PM.

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    198
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    local RingBp = mainBp
    RingUse = ring
    moveitems(RingUse,'ring',RingBp,1)

    change "mainBp" with the right one, depends on your setup

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Internet
    Posts
    845
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    113
    Rep Power
    0
    Do action to put ring in ur cavebot and paste:

    PHP Code:
    moveitems("Stealth Ring""all""ring"1
    Now if u dont need anymore ur ring do new action with:

    PHP Code:
    moveitems(3086,'ring',Mainbpid,100
    It should work.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •