Results 1 to 9 of 9

Thread: If bot stuck then..

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    If bot stuck then..

    Hello guys. As my bot is getting stuck most of the time every few minutes and I still dont know why, the only thing I have to do is to move any wherelse so like north,west,east,south anywhere to fix. My question is if its possible to make such a thing as action to move north etc. if bot stuck?

    Thanks.

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    England
    Posts
    160
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    5
    if standtime > 60000 then
    move("s")
    end

    Something like this? Just disable the action if you're near a staircase etc...

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    It doesn't matter about the staircase beacuse I can exp up there easily so I am not worried about that, possible to make it work in every direction? for example if not possible north then try east etc?

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    England
    Posts
    160
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    5
    if standtime > 60000 then
    i = math.random(1,4)
    if i = 1 then
    move('s')
    elseif i = 2 then
    move('n')
    elseif i = 3 then
    move('e')
    elseif i = 4 then
    move('w')
    end

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    And if I am correct, this should go under the 'Actions' -> 'List' yes? with refresh 800 to 1000? I am noob sorry =)

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Im 99% there is an alarm for this built in? After spending what feels like my entire life playing with alarms, im fairly certain.

    EDIT: Nvm, i see its not just an alarm you wanted, nooby me

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    England
    Posts
    160
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    5
    Yeah, 800 to 1000 is fine and it belongs in actions. No worries, I can see by your postcount you're not experienced here. Let me know if any problems!

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Thank you Josh. =) REP +

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    England
    Posts
    160
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    5
    No problem! Happy botting dude (Y)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •