Results 1 to 7 of 7

Thread: Need some help with loot dropper.

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Need some help with loot dropper.

    I use a lootdropper when I hunt barbarians mid camp. When I reach the waypoint I drop all loot i close all bps and shut down open next bp. But the bot only drops one bp loot and doesn't open the next one. How do I fix this?

    Thanks.

  2. #2
    Normal User Straxor's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    430
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    46
    Rep Power
    5
    PHP Code:
    dropitems("halberd")
    wait(1000)
    openitem("LootBP"LootBP

    Name Vocation Level
    Banuta -1 RP 190
    Tempel of Equilibrium Chosens RP 180
    Hive Surface/Towers EK 170


  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    thanks alot

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    I am hunting barbarians and I drop all loot on the a specific spot, the loot drop is fine but my bot won't open the next bp. I have tried to put "open next bp yes" but then it skips a BP full of loot.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    This is how my action waypoint looks:
    --Open BackPack --
    setsettings("Settings\\CaveBot\\Settings\\OpenNextBp","no")
    closewindows()
    wait(500, 1000)
    openitem(MainBP, 'back')
    wait(500, 1000)
    resizewindows()
    openitem(LootBP, MainBP, true)
    wait(500, 1000)
    resizewindows()
    wait(500, 1000)
    openitem(GoldBP, MainBP, true)
    wait(500, 1000)
    resizewindows()

    if islocation() then
    dropitems(3031, 7462, 3269, 3358, 3266, 3354, 3377, 3367) -- item ids
    wait(500, 1000)
    end

  6. #6
    Premium User Norkk's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    BH - MG - Brazil
    Posts
    1,167
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    207 Post(s)
    Reputation
    135
    Rep Power
    7
    I think you should create a variable and add it to true. So you create a while, to keep moving itens to x sqm, then, you make a itemcount("yourback"), if it higher than zero, you open backpack, and keep looting, if it equals zero, you add false to your variable. I'm at work now, when i get home, i can do it.
    My Scripts - Norkk Free Scripts
    New Project - Norkk Project

    EK 208 sold to @yhuel

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    How do I do this?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •