Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem with ibot days[ACCOUNT FROM A RL]

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Problem with ibot days[ACCOUNT FROM A RL]

    Well,im writing this with this account(my best friend in real life) but mind that's not my account.

    Hello.

    I've ordered Ibot from you more then 50 hours ago and havent recived it yet.
    i just wonder if your having troublem with new costumers atm or what the f**k is going on.
    here im wasting my own RL money on a product i dont get fromy ou that u promise should maxiumly take 47 hours on the web.
    a mate of mine ordered at the same time as i did and he get hes ibot and its working like it should i just wonder mainly what i gotta do to get mine and how long time is it going to take cuz atm im starting to regret that ive made the order.

    Kind regards.

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    157
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    29
    Rep Power
    5
    why everone have the problem with license? lol
    i ordered it and after 10 min i received the bot rofl

    JUST BE PATIENT -.-
    and omg no.. this topic again lol

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    I've been patient those 48 hours,but what now? Im waiting for it and that's it nothing else man! I feel like being thiefed waited the "reglamentary" 48 hours it says in the page,sent an email they didn't even answer and im not getting it,and I wasted 8 euros for nothing? Im able to claim about what I've paid if you dont want to read things like this then dont enter this board

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    157
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    29
    Rep Power
    5
    maybe they just didn't receive money yet? =p
    maybe something is wrong with ur card/bank? did you consider that?

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    I could consider that,but since I recieved a mail from plimus(web manager for payments or something like) that my payment has been processed and so on I am not sure about considering that,but can be..! im really pissed off some of my reals had the same problem,the thing is the first time I bought it, I didn't have that problem I had the 30 days in 5 min!but something's going wrong

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Could any of the "great" moderators or admins or whatever they are give me an answer? If this is a support board where is the support? + sent 2 emails to the billing support mail and didn't recieved a shit! Even not an answer.... Really guys im getting fucking mad with it! Give me an answer,my days or my money!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •