Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Configure Screen

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0

    Question Configure Screen

    How can I configure my screen to bot loot? :x
    Click image for larger version. 

Name:	screen.jpg 
Views:	211 
Size:	27.8 KB 
ID:	13865

  2. #2
    Premium User Norkk's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    BH - MG - Brazil
    Posts
    1,167
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    207 Post(s)
    Reputation
    135
    Rep Power
    7
    You can minimize your set, while hunting, and then if any backpack closes, maximize it again.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    lol, and my main backpack? i need show it to open for refiller

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    Plz, action to maxmize and minimize set :x

  5. #5
    Premium User Norkk's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    BH - MG - Brazil
    Posts
    1,167
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    207 Post(s)
    Reputation
    135
    Rep Power
    7
    Try it, just adapt for your needs.
    Code:
    if windowcount(mainbp) < 1
    then higherwindows("equip")
    else
    minimizewindows("equip")
    end
    And rep+ if it helps :P

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    im havin same problem buddy no idea wot to do lol some people gave me some seggestions but i duno ;( let me kno if u find an answer that works thanks

  7. #7
    Normal User tobbzn's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    448
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    33
    Rep Power
    5
    i can have open 5 bps full set, and still 8 bodies... depends on screen size?

  8. #8
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    255
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    31
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by tobbzn View Post
    i can have open 5 bps full set, and still 8 bodies... depends on screen size?


    yes, it does

  9. #9
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    255
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    31
    Rep Power
    5
    PHP Code:
    local MainBP "backpack of holding"

    if windowcount(MainBP) < 1
    then higherwindows
    ("equip")
    else
    wait (2000,2300)
    minimizewindows("equip")
    end 

  10. #10
    Premium User Norkk's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    BH - MG - Brazil
    Posts
    1,167
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    207 Post(s)
    Reputation
    135
    Rep Power
    7
    You post the exaxtly same code that i did, just adding a 'stupid' variable.
    Quote Originally Posted by fedele View Post
    PHP Code:
    local MainBP "backpack of holding"

    if windowcount(MainBP) < 1
    then higherwindows
    ("equip")
    else
    wait (2000,2300)
    minimizewindows("equip")
    end 

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •