Results 1 to 7 of 7

Thread: Problem with dropping vials.

  1. #1
    iBot User Taqan's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    188
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    21 Post(s)
    Reputation
    119
    Rep Power
    5

    Problem with dropping vials.

    Hello. I noticed that after update to Ibot my vial dropper doesnt work. I didnt know why so I found a couple of other actions that should drop vials but none of them is doing it. any ideas why they arent working?
    Last edited by Taqan; 02-22-2013 at 09:58 PM.

  2. #2
    Administrator Manuu's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Curitiba
    Posts
    3,585
    Mentioned
    202 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    474 Post(s)
    Reputation
    233
    Rep Power
    10
    Put here your action

    Loja

    Site

    Facebook

    Skype

    Promoção

    manuellascripts
    --

  3. #3
    iBot User Taqan's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    188
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    21 Post(s)
    Reputation
    119
    Rep Power
    5
    local currentflask = itemcount(285) + itemcount(284) + itemcount(283)
    updateworld()
    if (maround(2) == 0) and (lootbodies == false) and (cap < 300) and (currentflask > 5)
    then
    pausewalking(1000)
    moveitems(283,'all','ground',100)
    pausewalking(1000)
    moveitems(284,'all','ground',100)
    pausewalking(1000)
    moveitems(285,'all','ground',100)
    wait(5000)
    end
    For example, was working before the update.

  4. #4
    Administrator Manuu's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Curitiba
    Posts
    3,585
    Mentioned
    202 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    474 Post(s)
    Reputation
    233
    Rep Power
    10
    Could you try it?

    if (itemcount(285) + itemcount(284) + itemcount(283) > 15 and maround(5) == 0 and cap < 400 and not lootbodies) then
    local FLASKSTHROWN = false

    for FLASKID = 285, 283, -1 do
    if (itemcount(FLASKID) > 0) then
    pausewalking(10000) moveitems(FLASKID, [[all]], [[ground]], 100) wait(1000, 1500)
    FLASKSTHROWN = true
    end
    end

    if (FLASKSTHROWN) then
    pausewalking(0)
    end
    end

    Loja

    Site

    Facebook

    Skype

    Promoção

    manuellascripts
    --

  5. #5
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    I think it might be the lootbodies part. So remove that

    Also. use:
    PHP Code:
    dropflask() 

  6. #6
    iBot User Taqan's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    188
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    21 Post(s)
    Reputation
    119
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by BUgWT View Post
    I think it might be the lootbodies part. So remove that

    Also. use:
    PHP Code:
    dropflask() 
    I have changed it to :
    PHP Code:
    local currentflask itemcount(285) + itemcount(284) + itemcount(283)
    updateworld()
    if (
    maround(2) == 0) and (cap 300) and (currentflask 5)
    then
        pausewalking
    (1000)
        
    dropflask()
        
    wait(5000)
    end 
    And now it is working, thanks for your fast replies

  7. #7
    Administrator Manuu's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Curitiba
    Posts
    3,585
    Mentioned
    202 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    474 Post(s)
    Reputation
    233
    Rep Power
    10
    You're welcome man
    Good Luck and keep botting!

    Loja

    Site

    Facebook

    Skype

    Promoção

    manuellascripts
    --

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •