Results 1 to 8 of 8

Thread: Move ammo action

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Belchatów Poland
    Posts
    92
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Move ammo action

    Code:
    local AmmoBP = "beach backpack"
    
    while itemcount(Ammoname, MainBP) > 0 do
    moveitems(Ammoname, MainBP, AmmoBP, 100) 
    wait(500)
    end
    why it doesnt work after update?

  2. #2
    Normal User kleberrock's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Penápolis-SP
    Posts
    220
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    23
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Skawa93 View Post
    Code:
    local AmmoBP = "beach backpack"
    
    while itemcount(Ammoname, MainBP) > 0 do
    moveitems(Ammoname, MainBP, AmmoBP, 100) 
    wait(500)
    end
    why it doesnt work after update?
    yeah,here is the same problem :/

    solution?
    Visite meu tópico de Scripts Free!

    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...cripts-F-r-e-e

    Tanto o Script,quanto a rep+ são Free.Ajude quem te ajuda,valorizar aumenta a motivação de quem faz,e quem ganha é você!

    Clique na estrela do canto e contribua!

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    255
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    31
    Rep Power
    5
    probably I'm wrong but, maybe it's an action that is not in the custom library. I mean, maybe you had the sirmate's librabry on 1.7 but forgot to put it when you downloaded the 2.0.
    If it's a custom "action", ignore me =p. but I also had some problems here cause I forgot to add sirmate's library on 2.0 =)

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Belchatów Poland
    Posts
    92
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    some1 solved problem???

  5. #5
    Normal User ThiagoMaster's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    96
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    4
    Yea, I'm experiencing that problem on iBot 2.0.1, the bot isn't moving potions to the pots bp..

    Can you guys give us a lil help?

  6. #6
    iBot User Taqan's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    188
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    21 Post(s)
    Reputation
    119
    Rep Power
    5
    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...eitems-problem

    I dont have any problem with moving potions to my backpack after update.

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Try removing Raphael's Lbrary... It worked for me =)

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Belchatów Poland
    Posts
    92
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Working too for me after removed lib. Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •