Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: Connection Failed, Only with me?

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Connection Failed, Only with me?

    in the past few hours, i can't log in ibot, give me a msg like this, connection fail, try in a few minutes? any one know what hell is this ?

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Same happens to me

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    somebody help me please :@

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    303
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    18 Post(s)
    Reputation
    19
    Rep Power
    4
    same here... problem with anti viruses i think, something like dat

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    idk, i was using into yesterday, but now stoped to work, i don't know why. please someone help me and others

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    303
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    18 Post(s)
    Reputation
    19
    Rep Power
    4
    we all are having problems

  7. #7
    iBot User Dehan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    www.ssocialscripts.com
    Posts
    910
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    114
    Rep Power
    7
    try to enter in this page (this is the same ip ibot use to connect):
    http://tibiaibot.dominiotemporario.c.../Service1.asmx

    if some error appear post here
    Check out - Dehan Accounts Service!

    Proud Scripter of BUgWT STAFF

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    i m not in home, but i will try when i arrivie at home, than i post my feedback, thx alot.

  9. #9
    iBot User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    303
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    18 Post(s)
    Reputation
    19
    Rep Power
    4
    does not work dehan

  10. #10
    iBot User Dehan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    www.ssocialscripts.com
    Posts
    910
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    114
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by felipepiva View Post
    does not work dehan
    post your error here, so I can help you.
    Check out - Dehan Accounts Service!

    Proud Scripter of BUgWT STAFF

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •