Results 1 to 6 of 6

Thread: bot won't save

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    bot won't save

    Hiho,

    I need help because when I made a setup and hit save nothing happens.
    When I hit Save as and name it e.g. abc.xml it won't save it either..

    Help me please!

    (I run it as admin)

    Thanks in advance

  2. #2
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Where are you saving it to?

    Did you check ibot folder->scripts?(Thats where it saves to)

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Not there too, when I use save as and select any destination it wont work either...

  4. #4
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    P[r]oland
    Posts
    321
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    0
    maybe you have got 2 folders of ibot. Ibot>Ibot>Scripts

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    I dont.. as I said Save as and for example my desktop wont work too, it doesnt create the file...

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    nvm my mistake...
    Last edited by Roni93; 02-27-2013 at 11:59 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •