Results 1 to 4 of 4

Thread: iBot v2.0.0 - Loading

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    iBot v2.0.0 - Loading

    Hello! I just uppdated to version 2.0.0, But the bot and my characther does not connect to eachothers. Any tips for what i can do to remove this?

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    I just noticed that i got a new window saying "Wrong tibia client" And then the bot closes it self. Guess we must wait for a patch?

  3. #3
    Normal User nazzgul's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Yes, you must wait for iBot 2.1 or smth...

  4. #4
    Normal User push22's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    USA
    Posts
    239
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    30
    Rep Power
    5
    there was an update on the tibia client. you need to wait for the updated bot that is compatible with this new tibia version. hopefully they didn't implement any secret anti-bot stuff.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •