Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: After the update, iBot doesnt work ):

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    After the update, iBot doesnt work ):

    After the update today, 27/02/2013, my bot does not open anymore.
    I have the Net framework 4.
    The iBot appears in task manager like the image that I have. But he did not open client window.
    When I go into the folder and try to open the launcher, the icon name changes. Always with random letters.

    I do not know what to do, help me.
    To be clear.
    I HAVE NET FRAMEWORK 4 AND EXECUTE AS ADMINISTRATOR

    Click image for larger version. 

Name:	Sem título.jpg 
Views:	46 
Size:	97.8 KB 
ID:	13976

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Perereco View Post
    After the update today, 27/02/2013, my bot does not open anymore.
    I have the Net framework 4.
    The iBot appears in task manager like the image that I have. But he did not open client window.
    When I go into the folder and try to open the launcher, the icon name changes. Always with random letters.

    I do not know what to do, help me.
    To be clear.
    I HAVE NET FRAMEWORK 4 AND EXECUTE AS ADMINISTRATOR

    Click image for larger version. 

Name:	Sem título.jpg 
Views:	46 
Size:	97.8 KB 
ID:	13976
    Same problem here.
    Estou com o mesmo problema.

  3. #3
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Run Launcher.exe instead of iBot.exe


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by blakw View Post
    Run Launcher.exe instead of iBot.exe
    i tryed, but without results.

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    when I click to start "ibot.exe" he became "bfwxpjb.exe"
    and is running in the task manager.
    This is normal?

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    "When I go into the folder and try to open the launcher, the icon name changes. Always with random letters."

    If can you see, the name in the icon change. Please help
    Click image for larger version. 

Name:	Sem título.jpg 
Views:	23 
Size:	91.7 KB 
ID:	13984
    Last edited by Perereco; 02-28-2013 at 10:30 AM.

  7. #7
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by rdeleonb View Post
    when I click to start "ibot.exe" he became "bfwxpjb.exe"
    and is running in the task manager.
    This is normal?
    Thats normal, it is a safety measure to avoid iBot being detected.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Ok, but it still doesnt open.

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Same here, and i already tried do all things

  10. #10
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,081
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Perereco View Post
    After the update today, 27/02/2013, my bot does not open anymore.
    I have the Net framework 4.
    The iBot appears in task manager like the image that I have. But he did not open client window.
    When I go into the folder and try to open the launcher, the icon name changes. Always with random letters.

    I do not know what to do, help me.
    To be clear.
    I HAVE NET FRAMEWORK 4 AND EXECUTE AS ADMINISTRATOR

    Click image for larger version. 

Name:	Sem título.jpg 
Views:	46 
Size:	97.8 KB 
ID:	13976
    I have a friend with similar problem, he had it on ibot v2.0 and v2.0.1 but on the 1.1.7 the bot worked good, the 2.0 also doesnt worked for u?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •