Results 1 to 4 of 4

Thread: After update doesnt work

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Thumbs up After update doesnt work

    1.1.7 ok
    2.0.0 doesnt work.
    And now, 2.0.1 doesnt work too.
    iBot is running on task manager, but no open.
    I closed, try again, and the problem is the same.
    (i have net framework, and i run as adm, and i excluded any old version)
    I dont know how to do, and i wasting my premium days. =/

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    I'm waiting one update to solve our problems. Maybe... one new bot :/

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    178
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    This problem is for many people You not one and not second who have problem after this update , Jonatas need to help us couse many people have problems with new version

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    same here ;\

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •