Results 1 to 10 of 10

Thread: Help please

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    japan
    Posts
    167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    27
    Rep Power
    0

    Help please

    After I downloaded ibot 2.0.1, I can not bot
    I used script which allways worked perfeclty,and now it do not open backpack's to check if he have potions,he keep and keep buying more potions,no matter i have enought in supply backpack..
    All settings are goood in setup...
    Thanks

  2. #2
    Premium User Norkk's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    BH - MG - Brazil
    Posts
    1,167
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    207 Post(s)
    Reputation
    135
    Rep Power
    7
    You surem that your supplies backpack are opened? Sure that you configure correctly your setup?
    My Scripts - Norkk Free Scripts
    New Project - Norkk Project

    EK 208 sold to @yhuel

  3. #3
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,481
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    Delete all of your ibot's files and install it again, do not use any extra libraries except standard.lua and sirmate.lua (if necessary). Run it as an admin.

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    japan
    Posts
    167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    27
    Rep Power
    0
    Ok in brimstone bugs,eli script,problem is following! I start ibot,he close all bps( he is in depot) Then he open loot bp,and try deposit that items in depot(thats normal ) .. After that he close all again,and walk to bank.. On way there,he open main and then SUPPLY backpack.. He see I am missing like 120 mana potions,and he withdraw 7k.But then he go to mana shop and buy Great/Ultimate health potion no matter I have 200 them allready in supply backpack.
    I think I deleted all files ! But it still do not work! All settings are good.
    PS. When I download new ibot from forum section, it allready knows my email and password( when i start it) SO,Maybe I didnt deleted exactly all files?
    I did search adn deleted every file i fount.. Many thanks
    PS2. Same problem is in any script trought
    PS3. I have only standard and sirmate library
    Last edited by Doc Pixel; 03-01-2013 at 09:53 AM.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    643
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    35
    Rep Power
    6
    My suggestion about the script by eli is write to eli

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Poland
    Posts
    346
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    8
    Rep Power
    0
    ok lets go!!!!

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    japan
    Posts
    167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    27
    Rep Power
    0
    AS I said,its same with all scripts,not only Eli's
    I just took her scritp for example

  8. #8
    Premium User Norkk's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    BH - MG - Brazil
    Posts
    1,167
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    207 Post(s)
    Reputation
    135
    Rep Power
    7
    I really think that you doind something wrong. Could you show your action that you use to buying potions?
    Quote Originally Posted by Doc Pixel View Post
    AS I said,its same with all scripts,not only Eli's
    I just took her scritp for example
    My Scripts - Norkk Free Scripts
    New Project - Norkk Project

    EK 208 sold to @yhuel

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    you should show us the actions or give more details, or we can't help you.

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    japan
    Posts
    167
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    27
    Rep Power
    0
    Hello,i delinstaed ibot again and instaled in other part of computer(LOCAL DISK D) and now it works..
    Thanks anyway..
    trought,same script is now working like before,there wasnt problem with action

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •