Results 1 to 6 of 6

Thread: No sound

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    No sound

    Somehow my computer doesnt recognises ibot and therefor I have no sound. Thats really annoying cause then the alarm obviously dont work.

    Anyone know how to fix this issue, I run as administrator so that cant be the cash

    The bot itself works fine I have no problem outside of the sound issue, other programmes as you can see are recognised by my computer.

    I use windows 7 and drivers are updated
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails no sound ibot.jpg  
    Last edited by sona1991; 03-03-2013 at 11:02 AM.

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    California, USA
    Posts
    171
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    I have the same problem :S

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I just got pk'd like 9 mins before ss b/c sound didn't work for my alerts to tell me another player was attacking me

  4. #4
    Premium User macoo's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    78
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    Please ask at support section case it's not a bug with me and with more ppl alerts work for sure

    but please check if your script has no change on action to turn on , or off alerts case some scripter change alerts .

    second try at dp on alert player on screen . to check it

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    mine was working I've did few changes on other actions and my alert is not longer working. actually I did an Update with my pc recently and I believe the audio was included in that update, I assume It could be the last update to my audio driver.

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    California, USA
    Posts
    171
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •