Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with a bot

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    17
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Problem with a bot

    Hello

    I got a problem. I dont know what's going on. Me and my friend got same script and it open backpacks for him, for me not. It don't even start to open the backpacks and don't continue to follow wpts at cavebot.. stay stuck
    I've got a windows 7 ultimate, installed net framework 4, and executed ibot and opened launcher.exe as an administrator then it changed to a strange name.. then every time I'm opening ibot I open it as an administrator.. Tibia classic controls are enabled
    Where is the error? What can be wrong?

  2. #2
    Normal User Stanky's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    112
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    20
    Rep Power
    5
    I need a little more info from you can you tell me what it says when you go to help>Debug after you try to open your bps. Also make sure the script you downloaded is up to date. Also make sure if your using backpack as your main bp you don't have "Brown backpack" Make sure you spelled all the other backpacks right.
    Last edited by Stanky; 03-04-2013 at 10:11 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •