Results 1 to 3 of 3

Thread: Payiment Approved but no ibot?

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Payiment Approved but no ibot?

    This is my second payiment of Ibot and i just payed it like 30 mins ago and i still got nothing -.-

    Last time i bought it came instantly and i got my 30 days.. now i have 0 days and i received an e-mail saying that my payiment was approved, i even called the bank and they said that there was a charge of 8 dollars (price of ibot) and i still didnt get the ibot...

    What is going on ?? my ibot is going to expire today and i need to use the bot or im gonna die 4 real

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    73
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    well if u are reading at the site it's usually bugged.
    Try closing all iBot clients and start it up again, or log out of the clients and then log in again, it should fix the problem!


    -- Looking for Sponsor --

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,671
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by BUgWT View Post
    I just bought ibot and I don't have any days.






    Bought iBot but still not Premium User.

    • It may take some hours till forum update your account status to Premium User.
    Read the FAQ.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •