Results 1 to 6 of 6

Thread: cpu usage problem since 2.0.0 update.

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    334
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    48
    Rep Power
    5

    cpu usage problem since 2.0.0 update.




    really i dont understand this, i used to have 40-70% cpu usage on 3 clients before 2.0.0. whats the problem? could someone help me with settings etc.
    i searched on forum talked to alot of ppl but nothing helped, but if u got some tips and ideas please share.

    i have an i5, 8gb ddr3, geforce 425gt 1gb.

    i didnt have this problem on 1.1.7. so please explain whats the problem. thanks!
    Follow my project! - curry's Project [Sponsored by Eli Scripts]

    MASSIVE CHARACTER SELLOUT - CHECK THIS OUT

  2. #2
    Normal User Boget's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    152
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    22
    Rep Power
    5
    If you didn’t have this problem before, this is a newly introduced bug (or a regression). Post here: http://www.tibiaibot.com/forum/showt...gs-iBot-v2-0-1

  3. #3
    iBot User jonathanjj's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    166
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    19
    Rep Power
    5
    here my ibot cpu usage is like 1%

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Rio de Janeiro, Brazil
    Posts
    236
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    Died just 1 time using v1.1.7 because net down.
    Died 3 times using v2.0.1 due to CPU usage, now I had to adjust my framerate limit to 10 to lower my CPU usage.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    157
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    29
    Rep Power
    5
    @up and curry
    Curry I've answered about the cpu usage on the bug section where You've posted.. You both use pc or laptop? It matter a lot
    Anyway affinity and priority should help For me it works.. try it by yourself to know :P

  6. #6
    Normal User detekz's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I've been having the same problem.

    I use a laptop

    It used to be about 60k for the ibot and not is this freaking 300k

    Click image for larger version. 

Name:	CNDLT.png 
Views:	12 
Size:	46.4 KB 
ID:	14178 - Edited

    I hope you can fix this Jonatas.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails CNDLT.png  
    Last edited by detekz; 03-07-2013 at 06:35 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •