Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: Please new version release!!!

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5

    Please new version release!!!

    Dear admins, I have not been able to use Ibot since you updated to 2.0.0 and now 2.0.1 please upload a version like 1.1.7 compatible with new Tibia. I have seen many ppl unhappy with new version. Thank you for your attention,

    Best regards.

  2. #2
    Normal User Onehit's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Cwb
    Posts
    693
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    117
    Rep Power
    7
    Why don't you explain your problems? O.o Nobody is going to update a late version.

    NÃO RESPONDO DUVIDAS POR PM
    Brasil, aqui você é o palhaço.

  3. #3
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by gerrard View Post
    Dear admins, I have not been able to use Ibot since you updated to 2.0.0 and now 2.0.1 please upload a version like 1.1.7 compatible with new Tibia. I have seen many ppl unhappy with new version. Thank you for your attention,

    Best regards.
    The only people un-happy are noobs doin shit wrong.

  4. #4
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,081
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by gerrard View Post
    Dear admins, I have not been able to use Ibot since you updated to 2.0.0 and now 2.0.1 please upload a version like 1.1.7 compatible with new Tibia. I have seen many ppl unhappy with new version. Thank you for your attention,

    Best regards.
    hello, tell me the version of framework u have.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Titania
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by pink_panther View Post
    The only people un-happy are noobs doin shit wrong.
    you are too disrepecting, you should answered maybe a bit more politely, he asked it with good words and he deserves the same answer back,... its true that 2.0 what a waste of bot days and 2.0.1 its not still finished but for me it works +-, for me in 2.0.1 it correct some bugs, lasts that keep for me are healer that is shit hehe, pathifindings, that bot ignores it ramdomly, targeting, that getting quite crazy and in dragon lords cavebot, that make my char walk north south for ever,..

    Regards, and wait patiently

  6. #6
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,482
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    For me there are no problems with this version.

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Pineda1995 View Post
    you are too disrepecting, you should answered maybe a bit more politely, he asked it with good words and he deserves the same answer back,... its true that 2.0 what a waste of bot days and 2.0.1 its not still finished but for me it works +-, for me in 2.0.1 it correct some bugs, lasts that keep for me are healer that is shit hehe, pathifindings, that bot ignores it ramdomly, targeting, that getting quite crazy and in dragon lords cavebot, that make my char walk north south for ever,..

    Regards, and wait patiently
    Thanks you for your response, well my Ibot takes a long time to load, plus it some time freezes and if I click on the Ibot I get this msg on the top (Not Responding) then It takes a lot to start working again, I don't know what is wrong since when I had 1.1.7 it worked really good. Please advise what should I do...

    Best regards

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Lure Avros View Post
    hello, tell me the version of framework u have.
    How do I check this?

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Onehit View Post
    Why don't you explain your problems? O.o Nobody is going to update a late version.
    Thank you for your response. Well my problem is mostly freezing and lagging on the Ibot, for example when Im disconnected from tibia it works good I mean I can enter any option in the Ibot, however once I loggin my Ibot starts Lagging and freezes often, when I load a scrpt it takes a long time to load, and when it finally loads my Ibot often freezes and stops and I click on the Ibot and I see that is starts showing the message (Not responding)... Please help.


    Thank you!

  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by gerrard View Post
    How do I check this?
    I have 4.0

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •