Results 1 to 9 of 9

Thread: problems with "connection fail"

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Unhappy problems with "connection fail"

    hello guys, i got problem with connections fails as you can se. it just tell me to Check your ani-virus/firewall but ive used ibot for 5 hour ago, after i closed my comp and started it now and was going to turn on ibot with this problem. any ide how to solve it ?




  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    same issue

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    4
    same here ;/

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    strange...

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    same here..

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    same here ;x

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    same here

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    works now

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Mine isn't connecting either. Anyone found out what the problem is? I was using it just last night and woke up to it not connecting.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •