Results 1 to 5 of 5

Thread: Losing bot days, as many other do too. ADMINS SHOULD READ!!!

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    4

    Losing bot days, as many other do too. ADMINS SHOULD READ!!!

    Hey, I got the problem 0000-0000 Hardware ID.

    Tried to download the bot again, make the bot run as admim.
    Made the bot to safelist on my antivirus/firewall.
    ALSO tried to recover new hardware id, but dont work either

    But now as well as many others, I'm just losing my paid days.

    And when I try to read about this on forums, nobody has managed to help anyone.

    So could please someone explain how to make the bot work again????

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    817
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Maybe nobody knows whats causing that?

    Tried to reinstall NET Framework?


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    4
    Yeah, tried to reinstall Net.frame.

    I remember I got it to work once, on the client before the new one.
    But cant remember how I did it.

  4. #4
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    That error comes if your IBot is blocked by Antyvirus.

    As u can se on that screen: http://screenshooter.net/1575613/jbsweoy I have same thing if IBot is blocked (just after IBot update), then when I turn it off: http://screenshooter.net/1575613/cuwvgut

    Ill get that: http://screenshooter.net/1575613/lencaca

    and everything is okey

    so im sure its problem with your antyvirus/firewall
    Last edited by RafiXWPT; 03-11-2013 at 11:23 AM.

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    4
    Thank you so much You are the best!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •