Results 1 to 5 of 5

Thread: Need assistance with action to work with enemy ibot list

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Need assistance with action to work with enemy ibot list

    is it possible to set a hot key if enemy is on screen then go to label?
    i have searched around and did not find anything i could use.
    i am working on a script to release for free and im just trying to cover all my bases to make it the best i possibly can before sharing it,
    any help would be greatly appreicated.

  2. #2
    Normal User nemiks's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    225
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    17
    Rep Power
    5
    PHP Code:
    local Monsters = {"Demon""Dragon Lord""Behemoth""Warlock"}
    local MonsterCount 4
    if maround(5unpack(Monsters)) >= MonsterCount then
    setsettings
    ("Settings\\Targeting\\Monsters\\Demon\\OnlyIfTrapped""yes")  <-- setup your targeting monster
    setsettings
    ("Settings\\Targeting\\Monsters\\Dragon Lord\\OnlyIfTrapped""yes") <-- setup your targeting monster
    setsettings
    ("Settings\\Targeting\\Monsters\\Behemoth\\OnlyIfTrapped""yes") <-- setup your targeting monster 
    setsettings
    ("Settings\\Targeting\\Monsters\\Warlock\\OnlyIfTrapped""yes") <-- setup your targeting monster
    setlooting
    ("off")
    gotolabel("AntyLure") <-- your label where you want go.
    end 
    Last edited by nemiks; 03-13-2013 at 05:22 AM.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    you miss understood me,let me explain better
    im trying to create a consistant hotkey kind of like the one you posted.
    but i want this to work with players not monsters using the ibot lists function.
    Ibot>extras>lists>enemys is what im trying to work with.
    so i need something like

    auto 200 if $enemy on screen then gotolabel('RunToPz')

    this way i can have the whole enemy guild on this list aready instead of copying and pasting all the name into the action like ('bubble' ,'EO' ,'ect...')

  4. #4
    Normal User kozik7's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    146
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    change maround for paround and >=4 for >=1. should work

  5. #5
    Normal User Y4rR0's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Warsaw, Poland
    Posts
    596
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    18 Post(s)
    Reputation
    87
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Gattillac View Post
    you miss understood me,let me explain better
    im trying to create a consistant hotkey kind of like the one you posted.
    but i want this to work with players not monsters using the ibot lists function.
    Ibot>extras>lists>enemys is what im trying to work with.
    so i need something like

    auto 200 if $enemy on screen then gotolabel('RunToPz')

    this way i can have the whole enemy guild on this list aready instead of copying and pasting all the name into the action like ('bubble' ,'EO' ,'ect...')
    Uhm i have no idea how to use it. I think some mod should answer here, becasue i couldnt find any function to use enemy list

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •