Results 1 to 5 of 5

Thread: Como usar Pick em Pedra?

  1. #1
    Normal User tryller's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    114
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5

    Como usar Pick em Pedra?

    Alquem ai pode ajudar com essa action?
    To precisando pro meu script
    Valeu

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Ceará
    Posts
    2,114
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    81
    Rep Power
    0
    useitemon("pick", x, y, z)

  3. #3
    Normal User tryller's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    114
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    mas como faço pra saver se o item ta na posição se não tiver ele não usa
    Last edited by tryller; 03-17-2013 at 01:28 PM.

  4. #4
    Normal User benejackson's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    PHP Code:
    if not islocation() then
    gotolabel
    ("stand exato envolta da pedra")
    else
    wait(500,1000)
    useitemon("pick"xyz)
    end 

    Não esqueça de colocar a pick na hotkey.
    Last edited by benejackson; 04-04-2013 at 11:19 AM.

  5. #5
    Normal User tryller's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    114
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    vlw.. funcionou

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •