Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 43

Thread: Ibot on Windows Tibia Preview Client 9.90 ?

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Ibot on Windows Tibia Preview Client 9.90 ?

    Hello

    Will be update ibot on Windows Tibia Preview Client 9.90 or not ? Because i bought some days ago ibot and i can't use it...

  2. #2
    Normal User Onehit's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Cwb
    Posts
    693
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    117
    Rep Power
    7
    Probably not.

    NÃO RESPONDO DUVIDAS POR PM
    Brasil, aqui você é o palhaço.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Don't know, I will ask Jonatas about it. It will probably be a pain in the ass since the preview servers will update constantly during the tests

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I neeed too!

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Yeee, but is a not good situation 4me... i bought bot a mastercard 4 days ago, all was ok to now. I don't play on other worlds, just botting 5-6 mc's on Aurora... Please Jonatas do something with it, because for sure 70%-80% of this forum bot chars on prewiews worlds.

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    yes indeed i and alot of my friends play there to and it would be a shame to stop using this bot because we cant play on a certain server

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Ropiderz View Post
    lol, 15-30% max
    hahahahahhaha joke of the year

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    pelo amor de deus solta essa parada logo, pq ficou mt facil botia agora!!!

  9. #9
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    If anything the smart thing would be wait a few days since it will be a while before this client stabilizes

  10. #10
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Location
    Spain
    Posts
    213
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    15 Post(s)
    Reputation
    32
    Rep Power
    5
    I think you can still playing the normal client, because you must download a special client for play the server, so I think will be like testa, just a separated server with all players from the normal server
    Regards, NWA

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •