Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem with MMH by SIRMATE !!

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Problem with MMH by SIRMATE !!

    Using win 7 home basic - running as administartor - deleted all ibot files and setup again - deleted sirmate's lua and setup again - but cant find what is the problem with my pc. Was working till ibot's 2.0.0 update but when that update came and im downloaded it my MMH stoped to work but just which is from Sirmate.
    May be you guys can say to me what is my problem :/ all is good with other huds just got problem with MMH..

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    ive got the same problem

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    609
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    37
    Rep Power
    6
    Delete giant shimmering pearl maybe
    Helped? Show respect, use reputation system!

  4. #4
    Normal User Roll it Light it Smoke it's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    UK, London
    Posts
    72
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    7
    Rep Power
    0
    Same here - on some scripts it works just fine, but on some others it doesnt even show.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •