Results 1 to 7 of 7

Thread: Rune from depo?

  1. #1
    iBot User Salahadi235's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    139
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5

    Rune from depo?

    As title how to take runes from depot?

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    517
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    7
    PHP Code:
    local RuneName "avalanche rune"
    local MainBP "blue backpack"
    local Count 200 -- Count of runes to withdraw


    reachgrounditem
    ("depot")
    wait(1500,2000)
    openitem("depot")
    wait(1500,2000)
    openitem("depot chest""locker")
    wait(1500,2000)

    AmountToWithdraw Count itemcount(RuneNameMainBP)

    while 
    AmountToWithdraw do
    moveitems(RuneName"Depot Chest"MainBPAmountToWithdraw)
    wait(1000)
    AmountToWithdraw Count itemcount(RuneNameMainBP)
    end 

  3. #3
    iBot User Salahadi235's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    139
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    Thx for this but when i have not enough cap bot get stack for all night and when i little edited it into this it does not work:
    PHP Code:
    local RuneName "viper star"
    local MainBP "demon backpack"
    local Count 20 -- Count of runes to withdraw

    closewindows
    ()
    reachgrounditem("depot")
    wait(1500,2000)
    openitem("depot")
    wait(1500,2000)
    openitem("depot chest""locker")
    wait(1500,2000)
    openitem(ammodpBP"depot chest")
    wait(1500,2000)
    openitem(mainBP"back")
    wait(700900)

    AmountToWithdraw Count itemcount(RuneNameMainBP)

    while 
    AmountToWithdraw do
    moveitems(RuneName"Depot Chest"MainBPAmountToWithdraw)
    wait(1000)
    AmountToWithdraw Count itemcount(RuneNameMainBP)
    end 

  4. #4
    Normal User Straxor's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    430
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    46
    Rep Power
    5
    Well you have spell MainBP wrong ^^

    PHP Code:
    closewindows()
    reachgrounditem("depot")
    wait(1500,2000)
    openitem("depot")
    wait(1500,2000)
    openitem("depot chest""locker")
    wait(1500,2000)
    openitem(ammodpBP"depot chest")
    wait(1500,2000)
    openitem(mainBP"back")
    wait(700900
    insted of

    PHP Code:
    closewindows()
    reachgrounditem("depot")
    wait(1500,2000)
    openitem("depot")
    wait(1500,2000)
    openitem("depot chest""locker")
    wait(1500,2000)
    openitem(ammodpBP"depot chest")
    wait(1500,2000)
    openitem(MainBP"back")
    wait(700900

    Name Vocation Level
    Banuta -1 RP 190
    Tempel of Equilibrium Chosens RP 180
    Hive Surface/Towers EK 170


  5. #5
    iBot User Salahadi235's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    139
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    whats wrong:
    Setup in actions
    PHP Code:
    rustybuy 80
    rustyname 
    "rusty remover" 
    in weypoint:
    PHP Code:
    local RustyBP "Minotaur Backpack"
    local RustyToMove rustybuy itemcount(rustyname)

    closewindows()
    wait(1000)
    reachgrounditem("depot"wait(400800)
    openitem("depot"wait(1000)
    openitem("depot chest""locker"wait(1000)
    openitem(RustyBP"depot chest"wait(1000)
    openitem(mainBP"back")
    wait(1500)
    moveitems(rustynameRustyBP"mainBP"RustyToMovewait(1000

  6. #6
    iBot User Salahadi235's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    139
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    this action sux sometimes when i get lagged it not opened depod and standing there till get kick

  7. #7
    iBot User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    517
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    132
    Rep Power
    7
    PHP Code:
    local RuneName "avalanche rune"
    local MainBP "blue backpack"
    local Count 200 -- Count of runes to withdraw
    local NeededCap 
    200 -- Minimum cap to withdraw


    reachgrounditem
    ("depot")
    wait(1500,2000)
    openitem("depot")
    wait(1500,2000)
    openitem("depot chest""locker")
    wait(1500,2000)

    AmountToWithdraw Count itemcount(RuneNameMainBP)

    while 
    AmountToWithdraw and cap NeededCap do
    moveitems(RuneName"Depot Chest"MainBPAmountToWithdraw)
    wait(1000)
    AmountToWithdraw Count itemcount(RuneNameMainBP)
    end 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •