Results 1 to 3 of 3

Thread: Bot stops walking after a while At Preview gameworld. ibot 2.0.3

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Bot stops walking after a while At Preview gameworld. ibot 2.0.3

    Hey! After the preview was released on aurora im having trouble botting ;S The scripts always stops walking and just stands still. this happens like 1hour after it has been running. What is wronG? HELP!!

  2. #2
    Normal User serialbob's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Goroma depot
    Posts
    183
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    did same for me today , make sure to save your script and remember the WPt u are rightnow , close your tibia client and you IBOT , make sure to start the tibia client as admin and run ibot as admin too , click on the waypoint u was when the bot stop , press pause and unpause on your bot and should work !
    i dont know if this would help you but for me it worked !
    Sold 251 paladin to Edi - GOOD
    FOR SALE : 230 ~ EK sword 102 PVP

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    i will try it out thx

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •