Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Tibia client

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Post Tibia client

    when i open up tibia and the bot..
    after loading it, it stands wrong tibia client.

    What im suppose to do, anyone could help me ?

    Thanks,

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    OMG people are just....



    Read forum much?

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    27
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Omfg hahahahahahahahhaha

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    venezuela
    Posts
    127
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    6
    Rep Power
    0
    WTF, LOL men WAIT FOR NEW BOT idiot xD

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    You need to close your eyes, turn off screen and count from 1000 to 1 and then open your eyes and turn on screen and it will work

  6. #6
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by junglash View Post
    when i open up tibia and the bot..
    after loading it, it stands wrong tibia client.

    What im suppose to do, anyone could help me ?

    Thanks,
    OMG PPL, REALLY SOMEONE LIKE U EXIST ? No Comment!!

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    17
    Rep Power
    5
    u need to smash ur head against the wall

    ibot works for me from since then.

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    hahahahahahahahahahah reput for him ;D

  9. #9
    Normal User SySiO's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    355
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    25
    Rep Power
    5
    Omg. It's his first post. And well, those ppl avoce laughing +11111111111!

  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Go to closest market, buy an card of update for tibia client, back to your home and insert the code on www.tibia.com

    It may solve your problem

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •