Results 1 to 10 of 10

Thread: IBot 2.0.4 Don't Work For Me Please Help!

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    IBot 2.0.4 Don't Work For Me Please Help!

    Hello, my problem is that i downloaded the Bot (i have Win7) i also have netframework and 9 days of IBot license but when i run IBot us Admin it say: "connecting" logo and then it disappear nothing happens what i need to do i tried restarting pc tibia bot downloading again and nothing :<

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Can you please read the posts in the Bug section before posting here?...

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    most of us got same problem, we have to wait i think

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    I am very sorry for bad section but i need answer from u that is only me (my fault) or u guys have same

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by bartusmiszcz View Post
    I am very sorry for bad section but i need answer from u that is only me (my fault) or u guys have same
    Like 12301239102390 people posted that already, so if you would have watched before posting then you would have known.

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Well, yeah u are right i dont think of looking at bug report so sorry again but now i know others have same problem so i will wait until new update or someone will find fix to it.

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    bartek mam ten sam problem
    co zrobiles ze ci dziala?

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Nic, niestety dalej nie działa.

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    dump, wrong

  10. #10
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •